Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και χρειάζεστε μουσική χωρίς αμοιβές σε τρίτους, είμαστε εδώ για τον πλήρη σχεδιασμό της μουσικής σας κάλυψης!

Έχουμε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ δύο Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης

Τα δικαιώματα για ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη που χρησιμοποιούμε στις μουσικές ροές μας ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από δύο οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (CMOs):

  • RadioPro Ltd στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • RadioPro Rights Management Limited στην Ιρλανδία

Οι οργανισμοί πιστοποιούν ότι το ρεπερτόριο που αναπαράγουμε δεν δημιουργεί αμοιβές προς τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟ STREAMING

Άδεια Δημόσια Εκτέλεσης

Λάβετε την επίσημη Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης του Ρεπερτορίου μας που κάνει σαφές ότι έχετε το δικαίωμα να παίζετε τη μουσική μας χωρίς να πληρώσετε τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.

Παίξτε κάτι ασφαλές
Υπηρεσία χωρίς προβλήματα

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Ελληνική εταιρεία Hellenic Solution, διαχειρίστρια εταιρεία του ιστοτόπου RadioPro.gr, είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Τράπεζα της Ελλάδας, για χρηματικές διαμεσολαβήσεις με δυνατότητα μεταφοράς και πληρωμής εμβασμάτων, μετά και την έγκριση της Εποπτικής Αρχής του Τραπεζικού Συστήματος

Ξεκινήστε τη μουσική
Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας

Φροντίζουμε τα υπόλοιπα

Η μουσική μας παρέχεται σε περισσότερες από 180 λίστες αναπαραγωγής, επιλεγμένες προσεκτικά από ειδικούς. Κάθε μουσικός σταθμός έχει ραδιοφωνική ποιότητα, χωρίς διακοπές κατά την αλλαγή των κομματιών.

Ενημερωθείτε για τη νόμιμη Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής

Είστε έτοιμοι για το RadioPro.gr;

Περισσότερες από 180 λίστες αναπαραγωγής, σε μία συνδρομή που σας απαλλάσσει από τις αμοιβές για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η μουσική μας δεν εκπροσωπείται από άλλους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης.

Φόρμα Προσφοράς