Μουσική χωρίς δικαιώματα για το Γυμναστήριο

Η πλέον νόμιμη λύση για τη μουσική σε γυμναστήρια και επαγγελματικούς χώρους, είναι αυτή του ρεπερτορίου που διανέμουμε μέσω του RadioPro.gr.

Παίξτε μουσική χωρίς δικαιώματα, δίχως αμοιβές προς την ΕΥΕΔ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ, πρώην κρατικής ΕΔΕΜ), την Αυτοδιαχείριση, τον GEA, την PRS ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακούστε ένα από τα mixtapes που έχουν προετοιμάσει οι DJs της εταιρείας μας.

blank

Ο δικός σας μουσικός σταθμός!

Δημιουργήστε τον δικό σας εταιρικό μουσικό σταθμό, για να ακούγεται στους χώρους της επιχείρησής σας το μουσικό πρόγραμμα που εσείς προτιμάτε.

Προγραμματίστε εύκολα, χωρίς τεχνικές γνώσεις, τα διαφημιστικά σας ανάμεσα στα κομμάτια. Η μουσική στις “έξυπνες” ωριαίες ζώνες αλλάζει καθημερινά από εμάς, τα διαφημιστικά μένουν στη θέση τους.

Επτά (7) δωρεάν κανάλια WebTV

Η διαδικτυακή μας τηλεόραση (WebTV) έχει 7 δωρεάν κανάλια χωρίς διαφημίσεις, που παίζουν μουσικά βίντεο χωρίς δικαιώματα 24 ώρες την ημέρα.

Πρόκειται για την μοναδική λύση παγκοσμίως για τις τηλεοράσεις σε δημόσιους χώρους, χωρίς να εξαρτάστε από τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.

blank
blank

Καταπληκτική μουσική | 180 σταθμοί!

Συνεχόμενη ροή, με αλλαγές και εξειδικευμένο mastering, για να ακούγεται σωστά η μουσική μας στο background της επιχείρησή σας.

Σε εμάς δεν περιμένετε να τελειώσει το ένα κομμάτι για να ξεκινήσει το επόμενο, με τα “νεκρά” διαστήματα να “σκοτώνουν” τη διάθεση των πελατών σας. Παίζουμε συνεχόμενα, δίχως διακοπές, χωρίς διαφημίσεις και μόνο επιλεγμένα κομμάτια.

Συμβουλευτική υπηρεσία για τα δικαιώματα μουσικής

Αν ήδη αντιμετωπίζετε θέματα με τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (ΟΣΔ) δικαιωμάτων μουσικής και σας ζητούν αμοιβές για προηγούμενα έτη, ή χρειάζεστε μια σοβαρή ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης της επιχείρησής σας για τη δημόσια χρήση μουσικής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε νόμιμα και απλά.

Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο δικαστήριο για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα!

blank

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Χωρίς την παραμικρή υποχρέωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε, για να σας προσφέρει ιδέες και προτάσεις γύρω από τη δημόσια εκτέλεση μουσικής στην επιχείρησή σας.

Φόρμα Προσφοράς