Το RadioPro.gr προσφέρει νόμιμη μουσική για επαγγελματικούς χώρους

Αν παίζετε μουσική στην επιχείρησή σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το RadioPro.gr

Μουσική με κρατική αναγνώριση διαχείρισης δικαιωμάτων

Το RadioPro.gr περιλαμβάνει στο πρόγραμμα των καναλιών του μουσικά έργα και από την εταιρεία RadioPro Ltd, η οποία έχει αναγνωριστεί ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων Μουσικής (Collective Management Organization – CMO) από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της έδρας της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δηλαδή του Ηνωμένου Βασιλείου, με δικαίωμα λειτουργίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως μπορεί να σας βεβαιώσει και ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι.) του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού.
Και όλα αυτά επίσημα, με αποδείξεις και με ανάρτηση της δραστηριότητας μας στους κρατικούς δικτυακούς τόπους κυβερνητικών υπηρεσιών, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Τελευταία νέα


Τεχνολογική υπεροχή και καινοτομία

Η συνδρομή για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ξεκινάει από τα 16,5 ευρώ το μήνα, ενώ για τα εμπορικά καταστήματα από τα 10,17 ευρώ το μήνα. Όπως εσείς συνεχίζετε τη συνδρομή σας, έτσι και εμείς ανανεώνουμε τις μουσικές μας λίστες καθημερινά, ώστε να μην παίρνετε μια “κονσέρβα” που θα βαρεθείτε σε μερικές ημέρες.

Οι μουσικές ροές (streams) του RadioPro.gr μεταδίδονται από Icecast Servers, τους οποίους διαμορφώνουμε και αναβαθμίζουμε με τακτικό προγραμματισμό και η πλήρης διαχείριση τους γίνεται αποκλειστικά από το προσωπικό μας.

Το ρεπερτόριο που προσφέρουμε εμπλουτίζεται με νέα κομμάτια κάθε μήνα. Η επιλογή της μουσικής ροής γίνεται από DJs, οι οποίοι έχουν την υποστήριξη λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) που συνεχώς μαθαίνει και εξελίσσεται. Αντίστοιχα, η χρήση του μουσικού ρεπερτορίου μας ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια ειδικής πλατφόρμας αναγνώρισης ακουστικών αποτυπωμάτων (audio fingerprinting technology), που αναπτύσσει και εφαρμόζει ο Όμιλος RadioPro.

Μέχρι σήμερα είτε παίζατε μουσική που περιέχει διαφημίσεις άλλων επιχειρήσεων ή πληρώνατε χωριστά για τη μουσική και τα δικαιώματά της.

Με τη συνδρομή μας μπορείτε να απαλλαχθείτε από όλους τους Οργανισμούς Δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ, ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση, PRS, G.E.A. (Grammo, Ερατών, Απόλλων)
Οι περισσότεροι επαγγελματίες νόμιζαν ότι έπρεπε να πληρώνουν μόνο την ΑΕΠΙ. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αφού  όταν παίζετε εμπορική μουσική πρέπει να πληρώσετε πολλαπλούς οργανισμούς, κάτι που συνήθως γίνεται γνωστό τη στιγμή της είσπραξης ή λίγο πριν το δικαστήριο.

Το RadioPro.gr παρέχει μουσική με αποκλειστικά πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα μόνο προς τον ΟΣΔ RadioPro Ltd
Με μια ενιαία, χαμηλή τιμή παίρνετε πάνω από 100 μουσικά streams επαγγελματικής ποιότητας, με ραδιοφωνική ροή και διαθεσιμότητα δικτύου άνω του 99,7%. Φροντίζουμε να πληρώνονται οι δικαιούχοι των δικαιωμάτων της μουσικής, δημιουργούμε το πρόγραμμα αναμετάδοσης, διαμορφώνουμε τα μουσικά αρχεία για να παίζουν τέλεια στον επαγγελματικό σας χώρο και επενδύουμε σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Χαμηλή ενιαία τιμή για τη δημόσια εκτέλεση

Ελληνική Καινοτομία !

Διαχειρίστρια εταιρεία του RadioPro.gr είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας “Hellenic Solution”.

Η Κοιν.Σ.ΕΠ. «Hellenic Solution» είναι μια εταιρεία της Κοινωνικής Οικονομίας, με γραφεία στην Αθήνα και τη Ρόδο, και συνεργάτες στις περισσότερες πόλεις της χώρας. Στοχεύει  στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και στη στήριξη των ευπαθών ομάδων, παρέχοντας καινοτόμες, ποιοτικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα., ώστε να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι άλλο ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή μη κυβερνητική οργάνωση.

Για τις συναλλαγές με χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες επιλέχθηκε η αξιόπιστη, ελληνική εταιρεία διεκπεραίωσης πληρωμών EveryPay, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών ως αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος ίδρυμα πληρωμών.

Κανείς δεν έχει την αξιοπιστία του RadioPro, παρά τις υποσχέσεις για εναλλακτική μουσική “χωρίς δικαιώματα”

α) Η “Hellenic Solution” είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Τράπεζα της Ελλάδας, για χρηματικές διαμεσολαβήσεις με δυνατότητα μεταφοράς και πληρωμής εμβασμάτων, μετά και την έγκριση της Εποπτικής Αρχής του Τραπεζικού Συστήματος

β) Η RadioPro Ltd είναι Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων μουσικής, με κρατική αναγνώριση από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και την Κύπρο, αφού ήδη έχουν υποβληθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι.) του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ελλάδα και στην Κυπριακή Δημοκρατία.

γ) Το νομικό μας τμήμα διαθέτει τον πληρέστερο φάκελο νομιμοποίησης από κάθε άλλη εταιρεία εναλλακτικού ρεπερτορίου στην Ευρώπη!

Αξιοπιστία και πλήρης νομιμότητα

Απόλυτη νομιμότητα που αποδεικνύεται!

Για να είστε 100% νόμιμοι χωρίς να πρέπει να πληρώσετε ξανά τις εισπρακτικές εταιρείες δικαιωμάτων, θα πρέπει να ισχύουν δύο πράγματα ταυτόχρονα:

α) Να αναπαράγετε μουσικά έργα για τα οποία η δημόσια εκτέλεση να μη δημιουργεί αμοιβές σε τρίτους
Είμαστε από τους ελάχιστους παρόχους παγκοσμίως που έχουμε καταφέρει να απαλλάξουμε τους συνδρομητές μας από τις αμοιβές για την εκτέλεση της μουσικής. Ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει υποχρεωτική συλλογική διαχείριση στα συγγενικά δικαιώματα (άρθρο 49 Νόμου 2121/1993) και όσες εταιρείες ισχυρίζονται ότι διαχειρίζονται συγγενικά δικαιώματα, παγιδεύουν τους επαγγελματίες!

β) Να τεκμαίρεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι δεν παίζετε εμπορική μουσική και αυτό να μπορείτε να το αποδείξετε.
Αν παίζετε τη γνωστή εμπορική μουσική τελικά θα σας αναγκάσουν να πληρώσετε τους οργανισμούς. Μόνο το RadioPro.gr καταγράφει τη χρήση σας, για να σας προσφέρει ειδική τεχνική έκθεση σε περίπτωση που χρειαστεί να αποδείξετε τι μουσική παίζατε, ακόμη και μετά από πολύ καιρό!

Δωρεάν εγγραφή

Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο RadioPro.gr, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μουσικό μας ρεπερτόριο, με το οποίο δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά εισφορές σε εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.