Το RadioPro.gr προσφέρει νόμιμη μουσική για επαγγελματικούς χώρους

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μουσική με κρατική αναγνώριση διαχείρισης δικαιωμάτων

Η πλατφόρμα μουσικής RadioPro.gr, υπό τη διαχείριση της ελληνικής εταιρείας Hellenic Solution και μέσα από τις επίσημες συνεργασίες της με διεθνείς κρατικά αναγνωρισμένους οργανισμούς, παίζει στα μουσικά κανάλια της έργα από τις ακόλουθες μουσικές βιβλιοθήκες:

Οι παραπάνω οργανισμοί προσφέρουν πολυεδαφικές άδειες σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και σε εταιρικούς χρήστες μουσικής και στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Και όλα αυτά επίσημα, με αποδείξεις και με ανάρτηση της δραστηριότητας μας στους κρατικούς δικτυακούς τόπους κυβερνητικών υπηρεσιών, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Τελευταία νέα


Μέχρι σήμερα είτε παίζατε μουσική που περιέχει διαφημίσεις άλλων επιχειρήσεων ή πληρώνατε χωριστά για τη μουσική και τα δικαιώματά της.

Το RadioPro.gr παρέχει μουσική με αποκλειστικά πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα μόνο προς τους συνεργαζόμενους ΟΣΔ
Με μια ενιαία, χαμηλή τιμή παίρνετε πάνω από 100 μουσικά streams επαγγελματικής ποιότητας, με ραδιοφωνική ροή και διαθεσιμότητα δικτύου άνω του 99,7%. Φροντίζουμε να πληρώνονται οι δικαιούχοι των δικαιωμάτων της μουσικής, δημιουργούμε το πρόγραμμα αναμετάδοσης, διαμορφώνουμε τα μουσικά αρχεία για να παίζουν τέλεια στον επαγγελματικό σας χώρο και επενδύουμε σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας χωρίς να διαφημίζετε τους ανταγωνιστές σας
Συνεχής αναπαραγωγή μουσικής χωρίς δικαιώματα, χωρίς διακοπές και δίχως διαφημίσεις, για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας, να κάνετε την παρουσία τους στην επιχείρησή σας πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς να τους προσφέρετε τις ραδιοφωνικές διαφημίσεις με τις προσφορές των ανταγωνιστών σας.

Χαμηλή ενιαία τιμή για τη δημόσια εκτέλεση

Απόλυτη νομιμότητα που αποδεικνύεται!

Για να είστε 100% νόμιμοι πρέπει να ισχύουν δύο πράγματα ταυτόχρονα:

α) Να αναπαράγετε μουσικά έργα για τα οποία η δημόσια εκτέλεση να μη δημιουργεί αμοιβές σε τρίτους
Είμαστε από τους ελάχιστους παρόχους παγκοσμίως που έχουμε καταφέρει να απαλλάξουμε τους συνδρομητές μας από τις αμοιβές για την εκτέλεση της μουσικής. Ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει υποχρεωτική συλλογική διαχείριση στα συγγενικά δικαιώματα (άρθρο 49 Νόμου 2121/1993) και όσες εταιρείες ισχυρίζονται ότι διαχειρίζονται συγγενικά δικαιώματα, παγιδεύουν τους επαγγελματίες!

β) Να τεκμαίρεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι δεν παίζετε εμπορική μουσική και αυτό να μπορείτε να το αποδείξετε.
Αν παίζετε τη γνωστή εμπορική μουσική τελικά θα αναγκαστείτε να πληρώσετε τους οργανισμούς. Μόνο το RadioPro.gr καταγράφει τη χρήση σας, για να μπορείτε να αποδείξετε τι μουσική παίζατε!

Το νομικό μας τμήμα διαθέτει τον πληρέστερο φάκελο νομιμοποίησης από κάθε άλλη εταιρεία εναλλακτικού ρεπερτορίου στην Ευρώπη!

Κανείς στην Ελλάδα και την Κύπρο δεν έχει την αξιοπιστία του RadioPro.gr για εναλλακτική μουσική χωρίς δικαιώματα σε τρίτους:

α) Η ελληνική εταιρεία Hellenic Solution, διαχειρίστρια εταιρεία του ιστότοπου RadioPro.gr, είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Τράπεζα της Ελλάδας, για χρηματικές διαμεσολαβήσεις με δυνατότητα μεταφοράς και πληρωμής εμβασμάτων, μετά και την έγκριση της Εποπτικής Αρχής του Τραπεζικού Συστήματος

β) Ο RadioPro Ltd είναι Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων μουσικής, με κρατική αναγνώριση από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, και λειτουργεί νόμιμα σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα και η Κύπρος, ενώ ήδη έχουν υποβληθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στους εποπτικούς οργανισμούς τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου.

γ) Ο RadioPro Rights Management Limited είναι Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ)  συγγενικών δικαιωμάτων, με κρατική αναγνώριση από τον Ελεγκτή Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ιρλανδίας, και λειτουργεί νόμιμα σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα και η Κύπρος, ενώ ήδη έχουν υποβληθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στους εποπτικούς οργανισμούς τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου.

Αξιοπιστία και Ελληνική καινοτομία

δ) Για τις συναλλαγές με χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες επιλέχθηκε η αξιόπιστη, ελληνική εταιρεία διεκπεραίωσης πληρωμών EveryPay, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών ως αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος ίδρυμα πληρωμών, ενώ για τις πληρωμές με αντικαταβολή συνεργαζόμαστε με την ACS Courier.