Τώρα και νόμιμη μουσική χωρίς ίντερνετ από το RadioPro.gr

Το RadioPro.gr πλέον σας προσφέρει μουσική την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στην επιχείρησή σας και να χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο, και όπως πάντα με πλήρη απελευθέρωση από τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ, ΑΕΠΙ, GEA, Grammo, Ερατώ, Απόλλων, PRS) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατά καιρούς ακούμε για προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί επαγγελματίες με τη σύνδεση τους στο internet, που οφείλεται είτε σε προβληματικό ή ελλιπή εξοπλισμό, είτε και σε πρόβλημα στην περιοχής τους ή ακόμη και σε υπερφόρτωση του δικτύου. Αποτέλεσμα είναι να μη μπορούν να προσφέρουν την ποιοτική μουσική που θα ήθελαν στους πελάτες τους, οπότε είτε παρανομούν παίζοντας ρεπερτόριο γνωστών καλλιτεχνών από cd ή βάζουν ραδιόφωνο και τηλεόραση, προκειμένου να μη μείνει ο χώρος τους χωρίς την απαιτούμενη μουσική.

Θέλοντας να καλύψουμε κάθε περίπτωση, βοηθώντας όπως πάντα όλους τους επαγγελματίες που μας προσεγγίζουν ώστε να νομιμοποιήσουν την μουσική στον επαγγελματικό τους χώρο και να απαλλαγούν από τους συνεχείς ελέγχους, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στη αγορά άλλη μία καινοτόμα υπηρεσία.

Τώρα μόνο με 49€ + ΦΠΑ όλοι όσοι χρειάζονται μουσική ελεύθερη από την καταβολή αμοιβών σε οργανισμούς, μπορούν να αγοράζουν ένα ολόκληρο, ενιαίο, πρόγραμμα μουσικής, χωρίς διακοπές και διαφημίσεις, το οποίο προετοίμασαν με επαγγελματική μίξη οι DJs του RadioPro.gr.

Αν αγοράζατε μεμονωμένα τα κομμάτια του mixtape για ιδιωτική χρήση, θα έπρεπε να πληρώσετε τουλάχιστον 150 ευρώ στα ηλεκτρονικά μαγαζιά όπου πωλούνται ήδη. Και όμως, με την προσφορά μας παίρνετε ένα ενιαίο πρόγραμμα, σε ένα αρχείο ποιότητας 256 kbps με μόνο 49€ + ΦΠΑ για νόμιμη δημόσια χρήση στην επιχείρησή σας!

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 ώρες και δεν περιλαμβάνει επαναλήψεις των κομματιών, με συνέπεια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά σε επιχειρήσεις ολοήμερης λειτουργίας, αφού σε 15 ώρες θα ακουστεί το ίδιο τραγούδι μόλις 3 φορές. Αναλογιστείτε πόσες φορές ακούτε το ίδιο τραγούδι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη διάρκεια μιας ημέρας και θα καταλάβετε ότι το ενιαίο mixtape μας ταιριάζει απόλυτα και στην επιχείρησή σας.

Αυτή τη στιγμή, στο eshop του RadioPro.gr μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 10 διαφορετικά mixtapes (ένα ανά είδος μουσικής) από τη μεγάλη συλλογή της μουσικής μας βιβλιοθήκης, και να κατεβάσετε άμεσα όποιο mixtape σας ταιριάζει. Το μόνο που απομένει είναι να πατήσετε το play και να έχετε στο κατάστημά σας την ίδια στιγμή μουσική, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), Αυτοδιαχείριση, PRS και GEA (Grammo – Ερατώ – Απόλλων) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως και τα πιο πλήρη streaming πακέτα μας, έτσι κι αυτό το απλό πακέτο μουσικής χωρίς internet είναι άμεσα διαθέσιμο αποκλειστικά σε όσους επιθυμούν να έρθουν μαζί μας και να γίνουν νόμιμοι, πατώντας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.radiopro.gr/shop όπου μπορούν να παραγγείλουν ακόμη και με αντικαταβολή.

Μαζί θα πάρετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς κόστος και χωρίς την παραμικρή υποχρέωση ανανέωσης και έναν δοκιμαστικό λογαριασμό, για να ακούσετε όλα τα streaming κανάλια του RadioPro.gr.

Γιατί δεν είναι τυχαίο πως το Radiopro είναι η επιλογή του επαγγελματία.

Παραγγείλετε το mixtape μας και λάβετε την άδεια χρήσης της μουσικής μας τώρα!

RadioPro.gr Rated 5 / 5 based on 5 reviews. | Review Us
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RadioPro.gr
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ με το RADIOPRO.GR
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Invalid icon.
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RADIOPRO.GR