Τι είναι το RadioPro;

Το RadioPro.gr είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα πολυμέσων, που έχει σχεδιαστεί κυρίως για επιχειρηματική χρήση, και στόχο έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήχου και εικόνας, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, χωρίς να πληρώσετε ποτέ ξανά την ΕΥΕΔ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ, πρώην κρατικής ΕΔΕΜ), την Αυτοδιαχείριση, τη GEA, την PRS ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Μουσική για επαγγελματικούς χώρους

 • Με το RadioPro.gr απαλλάσεστε από όλους τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων, όπου κι αν βρίσκεστε! Πολύ απλά το ρεπερτόριο μας δεν περιέχει μουσική για την οποία ο επιχειρηματίας είναι υπόχρεος για την καταβολή αμοιβών σε οποιονδήποτε οργανισμό συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής ή σε άλλη εταιρεία. Δεν παίζουμε τη μουσική τους, συνεπώς δεν τους πληρώνετε!

 • Αν δεν είστε συνδρομητής του RadioPro.gr και αναπαράγετε μουσική από το ραδιόφωνο στην Ελλάδα, όχι μόνο θα πρέπει να πληρώσετε την ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ και πρώην ΕΥΕΔ), αλλά θα πληρώσετε και την Αυτοδιαχείριση, αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε το ρεπερτόριο του σταθμού, που μπορεί τη στιγμή του ελέγχου να παίζει μουσική που εκπροσωπείται από την Αυτοδιαχείριση! Επιπρόσθετα, θα πρέπει να πληρώσετε και τη GEA για τα συγγενικά δικαιώματα των μουσικών που παίζουν τη μουσική.
 • Αν βρίσκεστε στην Κύπρο, εκτός από την PRS για τα πνευματικά δικαιώματα, θα πρέπει να καταβάλετε αμοιβές και στην Grammo για τα συγγενικά δικαιώματα.
Εύκολη ανάπτυξη
Έτοιμο για άμεση χρήση σε επαγγελματικούς χώρους

Αναλυτικές οδηγίες στα μέλη μας για εύκολη αναπαραγωγή

Οικονομική λύση με πολλαπλά streams για να επιλέξετε

Ποιά είναι η διαφορά και γιατί δεν πληρώνω εισφορές;

Η διαφορά είναι ότι η μουσική που παίζουμε στο RadioPro.gr δεν ανήκει στους καλλιτέχνες, που εκπροσωπούνται από τις τρεις εισπρακτικές εταιρείες και τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό, αλλά σε νέους, προτοεμφανιζόμενους μουσικούς ή καλλιτέχνες που δεν ανήκουν στην επικρατούσα μουσική σκηνή. Η ποιότητα και η φρεσκάδα τους όμως θα σας καταπλήξουν. Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος θα έχετε μια ευπρεπή μουσική στο φόντο (background) της επιχείρησής σας, ένα μουσικό “χαλί” που θα υποδέχεται και θα συντροφεύει τους πελάτες σας.

Εμείς σας προσφέρουμε:

 • πάνω από 100 έτοιμες, μουσικές ροές (streams) που παίζουν σε υπολογιστές και σε κάθε συσκευή που συνδέεται στο internet, χωρίς να πρέπει εσείς να γίνετε DJ,
 • διαφορετικά είδη μουσικής που καλύπτουν κάθε επιχείρηση,
 • συνεχής ροή (streaming) μουσικής, χωρίς διακοπές και διαφημίσεις,
 • ειδικά διαμορφωμένη μουσική, για να ακούγεται ως «χαλί» σε επιχειρήσεις,
 • καθημερινή ανανέωση του μουσικού προγράμματος κάθε καναλιού,
 • συμβουλές, ακόμη και για προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζετε σχετικά με τη μουσική και τους εισπρακτικούς οργανισμούς,
 • μουσικό ρεπερτόριο από δύο ευρωπαϊκούς, κρατικά αναγνωρισμένους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων!
 • δυνατότητα απεριόριστης αναπαραγωγής των καναλιών μας, χωρίς έλεγχο στο χρόνο ή στον όγκο μεταφοράς δεδομένων από τους servers μας.

Με το RadioPro.gr δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξανά την ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ), την Αυτοδιαχείριση, τη GEA, την PRS ή κάποια άλλη εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων. Με την αγορά ενός από τα συνδρομητικά μας πακέτα, θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα καλύψετε την ανάγκη αναπαραγωγής μουσικής στον επαγγελματικό σας χώρο, με τρόπο νόμιμο και απλό.

Άμεση παραγγελία RadioPro Basic