Πρόγραμμα συνεργασίας (Affiliate program)

Affiliate Login
Affiliate Signup

Κερδίστε χρήματα για κάθε πώληση

Εγγραφείτε δωρεάν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα για κάθε πώληση των απαραίτητων B2B υπηρεσιών μας σε δικούς σας ενδιαφερόμενους και πελάτες. Οι υπηρεσίες μας πωλούνται ιδιαίτερα εύκολα, γιατί χωρίς αυτές οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι αναγκασμένες να παρανομούν, αφού ελάχιστοι μπορούν να πληρώσουν όλους τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.

Εσείς απλά δημιουργήστε ένα λογαριασμό συνεργάτη και κερδίστε χρήματα τόσο online, όσο και εκτός διαδικτύου, αφού το πρόγραμμά μας είναι διαθέσιμο παντού:

α) προσθέστε τον ειδικό κώδικα στο δικτυακό τόπο / Facebook / Twitter / Blog σας και παρακολουθείστε τα έσοδά σας να αυξάνονται, όπως οι επισκέπτες σας γίνονται πελάτες μας.

β) αφού εγγραφείτε, ζητήστε τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό σας μόνο για τους δικούς σας πελάτες εκτός internet. Με τη χρήση του κωδικού, ο πελάτης κλειδώνει στο δικό σας λογαριασμό Συνεργάτη και θα παίρνετε το ποσοστό σας σε κάθε πώληση, κάθε χρόνο.

RadioPro Affiliate

Καθαρή προμήθεια 20% – Ετήσιο χαρτοφυλάκιο!

Εύκολη διαδικασία πώλησης

α) Online. Ο επισκέπτης κάνει κλικ πάνω στο link μας στο δικό σας site / blog ή σε κάποιο email που του στείλατε. Η IP του επισκέπτη καταγράφεται και ένα cookie τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης (browser) για λόγους καταγραφής της πώλησης και μόνο. Ο επισκέπτης που προέρχεται από εσάς επισκέπτεται το RadioPro.gr και μπορεί να αποφασίσει να αγοράσει την υπηρεσία μας εκείνη τη στιγμή ή αργότερα, ακόμη κι αν επιστρέψει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες.

β) Offline. Δίνετε στον ενδιαφερόμενο τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό που σας έχει παραχωρηθεί από το Τμήμα Συνεργατών του RadioPro.gr. Ο υποψήφιος πελάτης θα χρησιμοποιήσει τον κωδικό, γιατί έτσι θα γλιτώσει χρήματα κατά την εγγραφή του. Μόλις γίνει η χρήση του εκπτωτικού κωδικού, ο πελάτης “κλειδώνει” στο λογαριασμό συνεργάτη σας και για κάθε πληρωμή που κάνει, εσείς παίρνετε το ποσοστό σας,

γ) Αν ο επισκέπτης κάνει μια παραγγελία, αυτή η παραγγελία θα καταγραφεί σαν πώληση για εσάς και θα λάβετε ποσοστό επί αυτής της πώλησης. Σας προσφέρουμε ποσοστό Είκοσι Τοις Εκατό (20%) για κάθε πώληση της υπηρεσίας μας, από την πρώτη πώληση.

Πως πληρώνουμε;

1.  Όλες οι πληρωμές προς τους συνεργάτες μας γίνονται μέσω Paypal. Αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να τον αποκτήσετε εντελώς δωρεάν στο Paypal.com.

2. Τα ποσοστά σας διατηρούνται κάθε χρόνο, εφόσον οι συνδρομητές συνεχίσουν να είναι μαζί μας, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό το δικό σας χαρτοφυλάκιο, με καθαρά, ετήσια, επαναλαμβανόμενα κέρδη.

3. Όταν συγκεντρώσετε τουλάχιστον 100 ευρώ στο λογαριασμό σας και μια φορά κάθε μήνα, το σύστημα μας αυτόματα θα προχωρήσει στην πληρωμή σας, αφού ελεγχθεί ότι ο λογαριασμός σας διαθέτει όλα τα απαιτούμενα δεδομένα.

Παράδειγμα: Αν μας συστήνετε έναν μόλις πελάτη την ημέρα και αυτός αγοράσει ένα πακέτο αξίας 199,00 ευρώ, τότε θα λάβετε αυτόματα προμήθεια το 20%, δηλαδή 39,8 ευρώ για τη μία αυτή πώληση στη διάρκεια της μίας ημέρας. Κατά συνέπεια, με μια μόλις πώληση κάθε ημέρα, θα έχετε κέρδος 1194 ευρώ τον μήνα κατά τη διάρκεια του πρώτου σας έτους. Στο δεύτερο έτος, εφόσον διατηρήσετε τους υπάρχοντες συνδρομητές, θα ξεκινάτε από τα 1194 ευρώ κάθε μήνα με στόχο την αύξηση των αμοιβών σας.

Aρχίστε να κερδίζετε χρήματα

Επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης στο Πρόγραμμα Συνεργατών και χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας για να δείτε τα στατιστικά σας, τις διαφημίσεις που μπορείτε να βάλετε στη σελίδα σας, το ειδικό link μέσω του οποίου καταγράφονται οι πωλήσεις υπέρ σας, αλλά και οτι άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε για online και offline πωλήσεις (Login Συνεργατών)

Εγγραφείτε δωρεάν στο Πρόγραμμα Συνεργατών μας και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα για κάθε πώληση των πακέτων των υπηρεσιών μας σε επισκέπτες που εσείς μας στέλνετε. Απλά δημιουργήστε έναν λογαριασμό συνεργάτη, χρησιμοποιήστε τον ειδικό κώδικό και παρακολουθείστε τα έσοδά σας να αυξάνονται (Εγγραφή ως Συνεργάτης)