Διπλή προσφορά για τη μουσική

Το RadioPro.gr σας δίνει τη μοναδική αξιόπιστη και ποιοτική εναλλακτική λύση για τη μουσική στην επιχείρησή σας. Με δεκάδες κανάλια και προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, χωρίς διακοπές και διαφημίσεις. Χωρίς την παραμικρή υποχρέωση πληρωμής πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων σε οργανισμούς. Δίχως παρανομίες, χωρίς εμπόρους μουσικής που σας δίνουν άχρηστα «συγχωροχάρτια» για την τελευταία πενταετία, χωρίς την παραμικρή αξία και με δυσμενέστατα αποτελέσματα.

Η μουσική μας είναι 100% νόμιμη και περιλαμβάνει ρεπερτόριο του οποίου τα δικαιώματα διαχειρίζεται η RadioPro, η οποία:

 1. είναι η μοναδική ανεξάρτητη οντότητα διαχείρισης (ΑΟΔ) δικαιωμάτων μουσικής στην Ελλάδα με κρατική αναγνώριση και αυτό μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτιαhttps://opi.gr/index.php/osd/gnostopoiiseis-osd-aod. Πολλοί σας λένε ότι εκπροσωπούν ΑΟΔ, αλλά στο επίσημο site του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Πολιτισμού υπάρχει μόνο η RadioPro!
 2. είναι αναγνωρισμένη ανεξάρτητη οντότητα διαχείρισης (ΑΟΔ) δικαιωμάτων μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειοhttps://www.gov.uk/guidance/licensing-bodies-and-collective-management-organisations#music-1
 3. έχει υποβάλει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη νόμιμη λειτουργία της ως ανεξάρτητη οντότητα διαχείρισης στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γενικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πλέον δεν αρκεί να πληρώνετε μόνο την κρατική ΕΥΕΔ που ξεκίνησε να λειτουργεί με αναδρομική ισχύ στην Ελλάδα και την PRS στην Κύπρο. Κατά νόμο όταν παίζετε μουσική δημόσια οφείλετε αμοιβές και για τα συγγενικά δικαιώματα της μουσικής στους οργανισμούς Grammo, Ερατώ και Απόλλων. Εκτός αυτών όμως υπάρχουν αμοιβές και σε άλλους οργανισμούς πνευματικών δικαιωμάτων, όπως η Αυτοδιαχείριση στην Ελλάδα που πλέον εκπροσωπεί πληθώρα εκπροσώπων δικαιωμάτων ξένης μουσικής. Δεν αρκεί λοιπόν να πληρώνετε έναν για να είστε νόμιμοι, αλλά πρέπει τους πληρώνετε όλους! Αυτό τουλάχιστον λέει ο Νόμος.

ΜΟΝΟ με το RadioPro και με μια ενιαία χρέωση, έχετε τελειώσει οριστικά. Θα παίζετε τη δική μας αξιόλογη μουσική, που είναι ειδικά επεξεργασμένη για να ακούγεται ως background σε επαγγελματικούς χώρους και δεν θα χρωστάτε σε κανέναν άλλο. Χωρίς υποσχέσεις και ψεύτικες λίστες για την επίδειξη τους σε δικαστικές αίθουσες, όπου φυσικά κινδυνεύετε άμεσα να καταδικαστείτε για τα λάθη ή τη συστηματική παραπλάνηση άλλων, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι επαγγελματίες που πίστεψαν ερασιτέχνες εμπόρους και ήδη έχουν καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον τους.

Η εταιρεία μας είναι η ουσιαστική, πραγματική λύση με αληθινή μουσική και αποτελεσματική νομική προστασία, γιατί παίζουμε προεπιλεγμένη μουσική, κατηγοριοποιημένη ανά είδος και σας δίνουμε νόμιμη βεβαίωση με την οποία μπορείτε να απαλλαχθείτε από κάθε άλλη χρέωση.

Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές μας και γίνετε συνδρομητές μας για το υπόλοιπο του 2018 με μόλις 79 ευρώ ( 0,43€/ημέρα ) για τις εποχικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, πιτσαρίες, μπαρ, κ.α.) και με μόνο 129 ευρώ ( 0,35€/την ημέρα ) για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ολόκληρο το χρόνο, πάντα ανεξαρτήτως τετραγωνικών και είδους επιχείρησης.

Κλείστε τώρα την υποχρέωση της τρέχουσας χρονιάς ή προπαραγγείλετε την συνδρομή σας για το 2019 διατηρώντας τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και ησυχάστε από ελέγχους και πρόστιμα.

RadioPro.gr | Η Επιλογή του Επαγγελματία

RadioPro.gr Rated 5 / 5 based on 5 reviews. | Review Us
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RadioPro.gr
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ με το RADIOPRO.GR
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Invalid icon.
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RADIOPRO.GR