Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης RadioPro

Αν έχετε τηλεόραση, ραδιόφωνο ή ηχητική εγκατάσταση, τότε δεν θα χρειαστείτε τη σχετική Άδεια Μουσικών Οργάνων από το Δήμο, όμως θα πρέπει να έχετε Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων (ΟΣΔ) .

Από εμάς θα λάβετε Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης από Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης και μαζί με το τιμολόγιο μας θα απαλλαχθείτε από την υποχρέωση τήρησης της Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής των υπολοίπων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης, αρκεί να αναπαράγετε αποκλειστικά και μόνο το δικό μας ρεπερτόριο.

Η μουσική μας εκπροσωπείται μόνο από εμάς και δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν τρίτο να εισπράξει αμοιβές των καλλιτεχνών μας εκ μέρους μας.

Διαδικασία με το Δήμο

Με το RadioPro.gr θα απαλλαχθείτε από την Άδεια Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής και Μουσικών Οργάνων από το Δήμο της περιοχής σας (είναι διαφορετική από την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης που εκδίδουν οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης).

Στις υπηρεσίες του Δήμου ο λογιστής σας, εφόσον ζητηθεί, θα υποβάλει:

α) τη γνωστοποίηση που ορίζει ο νέος νόμος 4442/2016,

β) την υπεύθυνη δήλωση ότι θα παίζετε μόνο τη μουσική μας (το κείμενο χορηγείται από εμάς) αν απαιτηθεί,

γ) το παραστατικό πληρωμής – τιμολόγιο,

δ) την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης RadioPro που βεβαιώνει ότι η μουσική μας δεν εκπροσωπείται ούτε από την ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ και ΕΥΕΔ), ούτε από την Αυτοδιαχείριση, ούτε από τον GEA (Grammo – Ερατώ – Απόλλων), ούτε από την PRS.

Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τη δήλωσή σας μαζί με την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης RadioPro και στη σπάνια περίπτωση που ο Δήμος της περιοχής σας αρνηθεί να πράξει τα νόμιμα, θα υπάρξει άμεση παρέμβαση του νομικού τμήματος της εταιρείας μας.

Ποιοτική μουσική σε δεκάδες κατηγοριοποιημένα κανάλια

Με το RadioPro.gr λύνετε το μακροχρόνιο πρόβλημα της μουσικής σε επαγγελματικούς χώρους νόμιμα, χωρίς υπέρογκες χρεώσεις και απειλές για φυλακίσεις και πρόστιμα. Επιλέξτε RadioPro.gr για μουσική χωρίς ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ και ΕΥΕΔ), χωρίς GEA, χωρίς PRS, αλλά με ένταση και ποιότητα! Με μια υπηρεσία που έχει δεκάδες, φρέσκα, έτοιμα μουσικά κανάλια και διαρκώς αναπτύσσεται, θα απολαύσετε καταπληκτική μουσική νέων καλλιτεχνών και θα ξεχάσετε εκβιασμούς και απειλές.

100% ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ RadioPro!

Με το RadioPro.gr η δική σας προστασία είναι δική μας υπόθεση. Αν δεν έχετε ενημερωθεί αν είστε υπόχρεος να καταβάλετε αμοιβές προς όλους τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης, εφόσον στον επαγγελματικό σας χώρο ακούγεται μουσική (ακόμη και εσείς ο ίδιος να τραγουδάτε), δείτε τη σχετική λίστα επιχειρήσεων που οφείλουν να πληρώσουν για τη μουσική. Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθειά μας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, γιατί δεν είναι ανάγκη να πάθετε για να μάθετε.

KAΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ RADIOPRO

 • Διασκέδαση

  Clubs, Bars, Shows, Discos, Snack Bars, Cafe Bars, Κέντρα Διασκέδασης κ.α.

 • Εστίαση

  Εστιατόρια, Καφετέριες, Καφενεία, Bar Θεάτρων, bar Κινηματογράφων, Αναψυκτήρια, Ταχυφαγεία κ.α.

 • Αγορές

  Super Markets, Mini Markets, Παντοπωλεία, Κάβες, Ιχθυοπωλεία, Κρεοπωλεία, Μανάβικα , κ.α.

 • Χώροι Ψυχαγωγίας

  Αίθουσες Βowling, Πίστες Πατινάζ, Billiards, Rollers Skating, Ice Skating, Casinos, Πολυχώροι Διασκέδασης, Πολυχώροι Πολιτισμού, Παιδότοποι, Κατασκηνώσεις, Θέατρα, Αίθουσες Κινηματογράφων, Κινηματογράφοι, Luna Parks, Water Parks, Πίστες Cart, Ιππικοί Όμιλοι κ.α.

 • Επιχειρήσεις Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών

  Εμπορικά Κέντρα, Πολυκαταστήματα, Καταστήματα Ένδυσης, Καταστήματα Υπόδησης, Κομμωτήρια, Καταστήματα Ηλεκτρικών -ηλεκτρονικών Ειδών, Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων, Βιβλιοπωλεία, Καταστήματα Παιχνιδιών κ.α.

 • Νοσηλευτικά Ιδρύματα & ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΕΞΙΑΣ

  Ινστιτούτα Αισθητικής και Ομορφιάς, Spa, Ιδιωτικές Κλινικές, Ιατρεία κ.α.

 • Μέσα Μεταφοράς

  Αεροπλάνα, Λεωφορεία , ΚΤΕΛ, Τουριστικά Λεωφορεία, ΤΑΧΙ, Αστικές Συγκοινωνίες, Τραίνα, Ακτοπλοϊκές Συγκοινωνίες, Κρουαζιερόπλοια, Σταθμοί Υπεραστικών Λεωφορείων, Σιδηροδρομικοί Σταθμοί, Σταθμοί Αστικών Συγκοινωνιών, Αεροδρόμια κ.α.

 • Αθλητικές Εγκαταστάσεις

  Γήπεδα, Επιχειρήσεις Άθλησης και Χορού: Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Πλαζ Λουόμενων, Κυλικεία σε Πλαζ Λουόμενων, κ.α.

 • Χώροι δημόσιων εκδηλώσεων

  Εκθέσεις, Εκθεσιακά Κέντρα, Υπαίθριες ή στεγασμένες Εκδηλώσεις Ιδιωτικών Επιχειρήσεων, Εγκαίνια, Γιορτές, Εκδηλώσεις Πολιτικών Κομμάτων, Εκδηλώσεις Δήμων και λοιπών Κρατικών Φορέων, Καρναβαλικές Εκδηλώσεις, Τσίρκο κ.α.

 • Χώροι εργασίας

  Γραφεία Επιχειρήσεων, Χώροι Εργασίας, Τράπεζες και Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, Βιομηχανίες, Ναυπηγεία, Εργοτάξια, Αγροτικές Επιχειρήσεις, Θερμοκήπια, Ανθοκήπια, Ανθοκομικές Εκθέσεις κ.α.

 • Τηλεφωνικά κέντρα

  Τηλεφωνικά Κέντρα σε Επιχειρήσεις, Γραφεία, Οργανισμούς, Καταστήματα, κ.α.