Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης RadioPro

Με το RadioPro.gr θα απαλλαχθείτε από την Άδεια Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής και Μουσικών Οργάνων από το Δήμο της περιοχής σας.

Στις υπηρεσίες του Δήμου θα υποβάλετε:

α) τη γνωστοποίηση που ορίζει ο νέος νόμος 4442/2016,

β) την υπεύθυνη δήλωση ότι θα παίζετε μόνο τη μουσική μας (το κείμενο χορηγείται από εμάς),

γ) το παραστατικό πληρωμής – τιμολόγιο,

δ) την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης RadioPro που βεβαιώνει ότι η μουσική μας δεν εκπροσωπείται ούτε από την ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), ούτε από την Αυτοδιαχείριση, ούτε από τον GEA (Grammo – Ερατώ – Απόλλων), ούτε από την PRS.

Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τη δήλωσή σας μαζί με την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης RadioPro και στη σπάνια περίπτωση που ο Δήμος της περιοχής σας αρνηθεί να πράξει τα νόμιμα, θα υπάρξει άμεση παρέμβαση του νομικού τμήματος της εταιρείας μας.

Απαλλαγή από την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής

Αν δεν έχετε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή δεν έχετε ηχητική εγκατάσταση, τότε δεν θα χρειαστείτε καν τη σχετική Άδεια από το Δήμο, όμως θα πρέπει να έχετε Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων (ΟΣΔ) αν παίζετε μουσική από ραδιόφωνο.

Από εμάς θα λάβετε Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης από Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης και μαζί με το τιμολόγιο μας θα απαλλαχθείτε από την υποχρέωση τήρησης της Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής των υπολοίπων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης, αρκεί να αναπαράγετε αποκλειστικά και μόνο το δικό μας ρεπερτόριο. Η μουσική μας εκπροσωπείται μόνο από εμάς και δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν τρίτο να εισπράξει αμοιβές των καλλιτεχνών μας εκ μέρους μας.

Ποιοτική μουσική σε δεκάδες κατηγοριοποιημένα κανάλια

Με το RadioPro.gr λύνετε το μακροχρόνιο πρόβλημα της μουσικής σε επαγγελματικούς χώρους νόμιμα, χωρίς υπέρογκες χρεώσεις και απειλές για φυλακίσεις και πρόστιμα. Επιλέξτε RadioPro.gr για μουσική χωρίς ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), χωρίς GEA, χωρίς PRS, αλλά με ένταση και ποιότητα! Με μια υπηρεσία που έχει δεκάδες, φρέσκα, έτοιμα μουσικά κανάλια και διαρκώς αναπτύσσεται, θα απολαύσετε καταπληκτική μουσική νέων καλλιτεχνών και θα ξεχάσετε εκβιασμούς και απειλές.

Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην νομική σας κάλυψη έχουμε λάβει την απαραίτητη άδεια από τον εκάστοτε δημιουργό, την οποία έχουμε στη διάθεση μας για κάθε μουσική/τραγούδι που μεταδίδουμε, ενώ κάθε φορά που εσείς αναπαράγετε ένα μουσικό έργο, αυτό καταγράφεται στις βάσεις δεδομένων μας, έτσι ώστε να μπορούμε να ανατρέξουμε ανά πάσα στιγμή στις χρονικές στιγμές αναπαραγωγής του και να το επιβεβαιώσουμε.

100% ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ RadioPro!

Με το RadioPro.gr η δική σας προστασία είναι δική μας υπόθεση. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία μας, αλλά και τη νομοθεσία, μπορείτε να μελετήσετε την ειδική σελίδα με τις Ερωτήσεις & Απαντήσεις. Αν δεν έχετε ενημερωθεί αν είστε υπόχρεος να καταβάλετε αμοιβές προς όλους τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης, εφόσον στον επαγγελματικό σας χώρο ακούγεται μουσική (ακόμη και εσείς ο ίδιος να τραγουδάτε), δείτε τη σχετική λίστα επιχειρήσεων που οφείλουν να πληρώσουν για τη μουσική. Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθειά μας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, γιατί δεν είναι ανάγκη να πάθετε για να μάθετε.

KAΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ RADIOPRO

 • Διασκέδαση

  Clubs, Bars, Shows, Discos, Snack Bars, Cafe Bars, Κέντρα Διασκέδασης κ.α.

 • Εστίαση

  Εστιατόρια, Καφετέριες, Καφενεία, Bar Θεάτρων, bar Κινηματογράφων, Αναψυκτήρια, Ταχυφαγεία κ.α.

 • Αγορές

  Super Markets, Mini Markets, Παντοπωλεία, Κάβες, Ιχθυοπωλεία, Κρεοπωλεία, Μανάβικα , κ.α.

 • Χώροι Ψυχαγωγίας

  Αίθουσες Βowling, Πίστες Πατινάζ, Billiards, Rollers Skating, Ice Skating, Casinos, Πολυχώροι Διασκέδασης, Πολυχώροι Πολιτισμού, Παιδότοποι, Κατασκηνώσεις, Θέατρα, Αίθουσες Κινηματογράφων, Κινηματογράφοι, Luna Parks, Water Parks, Πίστες Cart, Ιππικοί Όμιλοι κ.α.

 • Επιχειρήσεις Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών

  Εμπορικά Κέντρα, Πολυκαταστήματα, Καταστήματα Ένδυσης, Καταστήματα Υπόδησης, Κομμωτήρια, Καταστήματα Ηλεκτρικών -ηλεκτρονικών Ειδών, Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων, Βιβλιοπωλεία, Καταστήματα Παιχνιδιών κ.α.

 • Νοσηλευτικά Ιδρύματα & ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΕΞΙΑΣ

  Ινστιτούτα Αισθητικής και Ομορφιάς, Spa, Ιδιωτικές Κλινικές, Ιατρεία κ.α.

 • Μέσα Μεταφοράς

  Αεροπλάνα, Λεωφορεία , ΚΤΕΛ, Τουριστικά Λεωφορεία, ΤΑΧΙ, Αστικές Συγκοινωνίες, Τραίνα, Ακτοπλοϊκές Συγκοινωνίες, Κρουαζιερόπλοια, Σταθμοί Υπεραστικών Λεωφορείων, Σιδηροδρομικοί Σταθμοί, Σταθμοί Αστικών Συγκοινωνιών, Αεροδρόμια κ.α.

 • Αθλητικές Εγκαταστάσεις

  Γήπεδα, Επιχειρήσεις Άθλησης και Χορού: Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Πλαζ Λουόμενων, Κυλικεία σε Πλαζ Λουόμενων, κ.α.

 • Χώροι δημόσιων εκδηλώσεων

  Εκθέσεις, Εκθεσιακά Κέντρα, Υπαίθριες ή στεγασμένες Εκδηλώσεις Ιδιωτικών Επιχειρήσεων, Εγκαίνια, Γιορτές, Εκδηλώσεις Πολιτικών Κομμάτων, Εκδηλώσεις Δήμων και λοιπών Κρατικών Φορέων, Καρναβαλικές Εκδηλώσεις, Τσίρκο κ.α.

 • Χώροι εργασίας

  Γραφεία Επιχειρήσεων, Χώροι Εργασίας, Τράπεζες και Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, Βιομηχανίες, Ναυπηγεία, Εργοτάξια, Αγροτικές Επιχειρήσεις, Θερμοκήπια, Ανθοκήπια, Ανθοκομικές Εκθέσεις κ.α.

 • Τηλεφωνικά κέντρα

  Τηλεφωνικά Κέντρα σε Επιχειρήσεις, Γραφεία, Οργανισμούς, Καταστήματα, κ.α.