Μετάτρεψε τις online γνωριμίες σου σε εισόδημα με το RadioPro.gr!

Το RadioPro.gr είναι ένας κορυφαίος εναλλακτικός πάροχος μουσικής, που λειτουργώντας ως μια Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων (Independent Management Entity – IMA), όπως αναγνωρίζει η Οδηγία 2014/22/ΕΕ της Ευρωπαικής Ένωσης, αναπαράγει νόμιμα μουσική σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους χωρίς την παραμικρή υποχρέωση πληρωμής προς την Α.Ε.Π.Ι, την Αυτοδιαχείριση ή την GEA.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε όποιον έχει δικτυακή παρουσία, να προωθήσει την υπηρεσία μας μέσω διαδικτύου (Facebook και κοινωνικά δίκτυα, blogs, forums, websites) και να κερδίσει ποσοστιαία επί των συνδρομητών που μπορεί να μας στέλνει και μάλιστα όχι μόνο στην πρώτη πώληση, αλλά και σε κάθε ανανέωση της συνδρομής τους!

Αν για παράδειγμα μας στείλετε 20 ετήσιες συνδρομές σε έναν μήνα, τότε θα κερδίσετε 447 ευρώ το μήνα ή 5.364 ευρώ το χρόνο. Τον επόμενο χρόνο, χωρίς να κάνετε τίποτα, αφού ο λογαριασμός των συγκεκριμένων συνδρομητών “έχουν κλειδώσει σε εσάς” μόλις κάνουν την επόμενη ανανέωσή, εσείς θα λάβετε και πάλι το ποσοστό σας. Και αυτό θα γίνεται συνεχώς για όσο διάστημα θα μένουν μαζί μας.

Η υπηρεσία μας είναι τόσο συμφέρουσα για τους επαγγελματίες, που όποιος θέλει το καλό της επιχείρησής του – και την προσωπική του ηρεμία – παραμένει μαζί μας. Επομένως, θα έχετε έτσι κι εσείς ένα ετήσιο εισόδημα, που με μια καλή αρχική προσπάθεια όχι μόνο θα μένει σταθερό, αλλά όπως συνήθως συμβαίνει, αυτό σταδιακά θα αυξάνεται.

Για όλα τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε και να πείσετε πελάτες, παρά μόνο να μας διαφημίσετε χρησιμοποιώντας τα έτοιμα, προσωποποιημένα links που θα βρείτε δωρεάν στον online λογαριασμό σας, αμέσως μόλις εγγραφείτε. Όποιος πατήσει το link στην σελίδα σας, αυτομάτως «κλειδώνει» επάνω σας.

Το RadioPro.gr σας προσφέρει όλα τα στατιστικά που χρειάζεστε και που είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή (24/7), για να γνωρίζετε εάν και πότε οι πελάτες που μας στείλατε έγιναν συνδρομητές μας και πόσα ακριβώς δικαιούστε σαν αμοιβή, την οποία και λαμβάνετε άμεσα.

Η αναλυτική και αντικειμενική εξήγηση και γενικότερα το πολύτιμο υλικό που παρουσιάζουμε απλόχερα στο site του RadioPro.gr είναι αρκετά, για να μπορέσει ακόμη και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης να κατανοήσει εύκολα τα οφέλη της υπηρεσίας μας. Όποιος χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθεί στο τηλεφωνικό μας κέντρο, που θα του λύσει κάθε απορία. Εσείς αρκεί να προτείνετε ή να μας μεταβιβάσετε τους ενδιαφερόμενους και να μετατρέψετε πολύ απλά και ανώδυνα, τις γνωριμίες σας σε άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα.

Γιατί εκτός από το να κερδίσετε ένα σημαντικό και εύκολο εισόδημα, θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους επαγγελματίες που είτε αγνοούν το νόμο, είτε δεν μπορούν να πληρώσουν τις υπέρογκες χρεώσεις των εισπρακτικών οργανισμών. Με εμάς θα μπορέσουν να αποφύγουν μεγάλα πρόστιμα και πιθανές ποινές φυλάκισης. Παράλληλα, δίνετε και την δυνατότητα σε νέους αξιόλογους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη μουσική τους στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε εκτός από το απολαύσουν και αυτοί μια αναγνώριση, να μην ακούμε παντού συνεχώς τα ίδια και τα ίδια τραγούδια!

Μην αργείτε. Μπείτε τώρα εδώ και εγγραφείτε https://radiopro.gr/affiliate/?wp_affiliate_view=signup

 

Πηγή εικόνας: Designed by creativeart / Freepik

RadioPro.gr Rated 5 / 5 based on 5 reviews. | Review Us
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RadioPro.gr
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ με το RADIOPRO.GR
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Invalid icon.
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RADIOPRO.GR