Έλεγχοι για τη μουσική από το κράτος!

Το κλείσιμο του 2018 προβλέπεται δραματικό για εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, κυρίως στον τουρισμό και την εστίαση, αφού μετά από πολλούς μήνες απραξίας οι οργανισμοί είσπραξης δικαιωμάτων βγαίνουν και πάλι στην αγορά για να εισπράξουν ότι έμεινε πίσω ανείσπρακτο.

Ανεξάρτητα εάν ήθελε ή μπορούσε κάποιος να πληρώσει ή εάν απλά έκανε το κορόιδο, σημασία έχει πως με όλη αυτή τη σύγχυση που είχε δημιουργηθεί από τις διάφορες ανακοινώσεις και τις προτροπές τρίτων – που οι περισσότεροι είχαν ίδιον όφελος- αλλά και με τις ίδιες τις εταιρείες να μην επιδιώκουν ακόμη την καταβολή αμοιβών για τη μουσική μέσω των εισπρακτόρων τους, έμειναν ανείσπρακτες οφειλές και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού.

Το κακό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως σε ελάχιστο χρόνο πρέπει να καταβληθούν υπέρογκα ποσά αμοιβών δικαιωμάτων μουσικής, χωρίς περιθώριο διαπραγμάτευσης και διακανονισμού, αλλά επιπλέον ενεργοποιήθηκε η διάταξη περί αναδρομικότητας με τις απαιτήσεις να φτάνουν έως και 5 χρόνια πίσω από την τρέχουσα χρήση !!!

Οι πληροφορίες μας λένε πως και η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ε.Υ.Ε.Δ. – πρώην ΑΕΠΙ ), επανδρωμένη πλέον και πανέτοιμη, τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί στο κατώφλι πολλών χιλιάδων επιχειρήσεων κυρίως στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, όπου παρατηρείται και η μεγαλύτερη «τρύπα» από εισπράξεις.

Σκοπός της κρατικής ΕΥΕΔ είναι να πιέσει τον επαγγελματία να πληρώσει άμεσα – χωρίς παζάρια και συζητήσεις φυσικά – όλο το ποσόν που οφείλει αναδρομικά, διαφορετικά θα εφαρμόσει όλα τα νόμιμα αστικά και ποινικά μέσα που της δίνει το κράτος και οι νόμοι, ξεκινώντας από την βεβαίωση των οφειλών στο σύστημα TaxisNet της Α.Α.Δ.Ε. και τελειώνοντας στα αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Όλα αυτά δυστυχώς έρχονται σε μια πολύ δύσκολη και τεταμένη περίοδο, με υπερβολική φορολογία και ελάχιστα κέρδη. Μόνο όταν είσαι μέσα στα πράγματα γνωρίζεις πως μπορεί να είχες πολύ δουλεία αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι τζίροι και κυρίως τα κέρδη ήταν πάρα πολύ χαμηλότερα από άλλες χρονιές.

Εμείς στο Radiopro.gr δεν θα σας συμβουλέψουμε να «μην πληρώσετε κανέναν και να έρθετε σε εμάς για να σας σώσουμε», όπως κάποιοι άλλοι που όχι μόνο δεν παίζουν μουσική από εγκεκριμένη ΑΟΔ, αλλά δεν έχουν ούτε καν νόμιμη υπηρεσία. Εμείς για να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, θα σας πούμε ό,τι ακριβώς λέμε μέχρι σήμερα και ότι θα λέμε και τον επόμενο χρόνο. «Πρέπει να πληρώσετε για το ρεπερτόριο που αναπαράγετε». Αυτό είναι κανόνας, όπως είναι κανόνας και ότι ο πελάτης που θα έρθει στην επιχείρηση σας πρέπει να σας πληρώσει.

Αυτό που εμείς υποστηρίζουμε ξεκάθαρα είναι πως εάν δεν χρειάζεστε απόλυτα τη συγκεκριμένη γνωστή μουσική που διαχειρίζονται οι εισπρακτικοί οργανισμοί δικαιωμάτων και μπορείτε να καλύψετε την επιχείρησή σας με εναλλακτικό ρεπερτόριο, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματικά νόμιμη μουσική και σίγουρα οικονομική.

Αυτό που πρέπει όμως πάντα να προσέχετε στο ανεξάρτητο ρεπερτόριο, εάν το επιλέξετε, να είστε σίγουρος για την πραγματική υπηρεσία που θα λάβετε και να « μην ακούτε τις σειρήνες » που κατά κανόνα αργά ή γρήγορα θα σας οδηγήσουν στο στόμα του λύκου και αυτές απλά σφυρίζουν αδιάφορα.

Εμείς και όλο μας το επιτελείο είμαστε τα τελευταία 5 χρόνια και θα παραμείνουμε εδώ δίπλα σας, για να σας προσφέρουμε πάντα όμορφες και ιδιαίτερες μουσικές που τα δικαιώματά τους δεν τα έχουμε παραχωρήσει σε κανέναν τρίτο οργανισμό.

Σας προσφέρουμε μια πολύ οικονομική * και κυρίως απόλυτα νόμιμη υπηρεσία, χωρίς να έχετε την υποχρέωση να πληρώσετε ποτέ κανέναν άλλον. Και με επιπλέον δωρεάν ενημέρωση μέσα από την οργανωμένη κοινότητα που απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές μας ανεξάρτητα από την επιχείρηση, το επάγγελμα ή το πακέτο υπηρεσιών που έχουν εξασφαλίσει.

Ελάτε τώρα κι εσείς μαζί μας γιατί ποτέ δεν είναι αργά για το καλύτερο

Radiopro.gr | Η Επιλογή του Επαγγελματία

*Οι τιμές μας είναι πάντα ξεκάθαρες και αναρτημένες εδώ https://radiopro.gr/shop/ . Εν όψει της επαναφοράς στις κανονικές τιμές, λόγω λήξης της προσφοράς μας, μέχρι 30/9 όχι μόνο θα πάρετε τις παλιές τιμές αλλά θα κλειδώσετε τις ίδιες και για το 2019. Εάν μάλιστα σε αυτό λάβουμε υπόψη μας και την τεράστια αλλαγή ρεπερτορίου με δεκάδες παραπάνω κανάλια που μπήκαν ήδη στις λίστες μας λόγω νέων συνεργασιών, τότε θα δείτε πως η υπηρεσία μας είναι πραγματικά ΔΩΡΟ.

RadioPro.gr Rated 5 / 5 based on 5 reviews. | Review Us
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RadioPro.gr
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ με το RADIOPRO.GR
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Invalid icon.
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RADIOPRO.GR