Δωρεάν σταθμός

ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 24/7 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) Ελλήνων Λύσις και για να απολαύσετε την ποιότητα της μουσικής του RadioPro.gr, σας προσφέρουμε δωρεάν τον θυγατρικό μας σταθμό BizRadio.gr στον οποίο εκπαιδεύονται οι νέοι DJs και συνεργάτες του RadioPro.gr. Η πρόσβαση στο BizRadio.gr είναι εντελώς δωρεάν, το κανάλια εκπέμπει 24 ώρες την ημέρα, ωστόσο έχει διαφημίσεις και ανά μία ώρα αλλάζει το είδος της μουσικής.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ

To BizRadio.gr μπορεί να αναπαραχθεί δημόσια, δίχως την παραμικρή υποχρέωση πληρωμής αμοιβών σε ΕΥΕΔ, Αυτοδιαχείριση, GEA στην Ελλάδα, αλλά και σε PRS και Grammo στην Κύπρο, αφού η μουσική που εκπέμπει προέρχεται από την ανεξάρτητη οντότητα διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής (ΑΟΔ) RadioPro και δεν εκπροσωπείται από τους ελληνικούς και κυπριακούς Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ BIZRADIO.GR ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ RADIOPRO.GR

Ωστόσο, μόνο το RadioPro.gr σας προσφέρει Άδεια Χρήσης και όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να αποδεικνύετε την απόλυτα νόμιμη χρήση μουσικής στους επαγγελματικούς χώρους σας.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Έτσι θα γίνετε συνδρομητής
Έτσι θα γίνετε συνδρομητής
Έτσι θα γίνετε συνδρομητής
Έτσι θα γίνετε συνδρομητής