Χριστουγεννιάτικα Δώρα από το RadioPro

Με τη μουσική μας δεν θα περάσετε μόνο ευχάριστες γιορτές εσείς και οι πελάτες σας, αλλά θα απαλλαχθείτε από κάθε οφειλή προς τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων μουσικής (ΕΥΕΔ, PRS, Αυτοδιαχείριση, GEA, Grammo, Ερατώ, Απόλλων) τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Εάν λοιπόν κι εσείς δεν μπορείτε να πληρώσετε τους οργανισμούς αυτούς ή θέλετε να έχετε νέα ακούσματα στους επαγγελματικούς σας χώρους, μπορείτε πριν αποφασίσετε να γίνετε συνδρομητής μας απλά να δοκιμάσετε το RadioPro.gr εντελώς δωρεάν μέσω της ειδικής φόρμας στο https://radiopro.gr/dorean-eggrafi/

Με την ευκαιρία θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα διαχειρίστρια της ψηφιακής μας πλατφόρμας είναι η Ελληνική Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας «Ελλήνων Λύσις», η οποία κατόπιν συμφωνίας, ενέταξε και το RadioPro.gr στην ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων της.

Η Κοιν.Σ.ΕΠ. «Ελλήνων Λύσις» είναι μια εταιρεία εμπορικού χαρακτήρα, με στόχευση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και δεν είναι άλλο ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή μη κυβερνητική οργάνωση. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να φέρει κοντά τις ευπαθείς ομάδες και όσους έχουν ανάγκη για εργασία, με τους χιλιάδες επαγγελματίες που συνεργάζονται μαζί της, προσφέροντας παράλληλα συνεχή εκπαίδευση στους μεν και πάντα καινοτόμες υπηρεσίες στους δε.

Πλέον, όλες οι πληρωμές προς το RadioPro.gr πραγματοποιούνται αποκλειστικά από την «Ελλήνων Λύσις». Για τις συναλλαγές με χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες επιλέχθηκε μεταξύ των άλλων και η αξιόπιστη, ελληνική εταιρεία διεκπεραίωσης πληρωμών EveryPay, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών ως αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος ίδρυμα πληρωμών.

Η διαχειρίστρια του RadioPro.gr «Ελλήνων Λύσις» παράλληλα είναι και αυτή πιστοποιημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος για χρηματικές διαμεσολαβήσεις, αφού έχει την δυνατότητα και η ίδια να διενεργεί μεταφορά και πληρωμή εμβασμάτων, καθώς και να αναλαμβάνει πληρωμές λογαριασμών διαφόρων εταιρειών και ΔΕΚΟ.

Πάροχος της μουσικής του RadioPro.gr παραμένει φυσικά ο πρωτοπόρος αμερικανικός Όμιλος RadioPro και η διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων γίνεται από την Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης RadioPro, η οποία είναι αναγνωρισμένη τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στην Ελλάδα, όπου η RadioPro έχει υποβάλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και έχει γίνει αποδεκτή από τα αρμόδια Υπουργεία.

Ωστόσο, η πλήρης διαχείριση της ψηφιακής πλατφόρμας RadioPro.gr μεταφέρεται στην «Ελλήνων Λύσις», σε μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις «brain gain» για τη χώρα μας, με μεγάλη προοπτική, που ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα και να την ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες εταιρείες.

Επειδή λοιπόν εμείς στο RadioPro.gr έχουμε πολλά για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε σε όποιον ανανεώσει την ετήσια συνδρομή του μέχρι το τέλος του 2018, επιπλέον 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΟ!! Όποτε κι αν λήγει η συνδρομή του, οι επόμενοι 15 (12+3) μήνες θα προστεθούν αυτόματα μετά το τέλος της υπάρχουσας συνδρομής, ανεξάρτητα πότε αυτή λήγει.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη και σε όσους κάνουν εγγραφή για πρώτη φορά μέσα στο 2018. Επιπλέον, όποιος συνδρομητής μας το επιθυμεί, θα του στείλουμε εντελώς δωρεάν το πεντάωρο Mixtape του RadioPro.gr με χριστουγεννιάτικη μουσική για χρήση χωρίς internet, αξίας 49 ευρώ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας το ζητήσετε μέσω email στο [email protected]

RadioPro.gr | Η Επιλογή του Επαγγελματία

RadioPro.gr Rated 5 / 5 based on 5 reviews. | Review Us
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RadioPro.gr
Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ με το RADIOPRO.GR
Μάθε πως θα έχεις την καλύτερη background μουσική στην επιχείρησή σου και δεν θα πληρώσεις ξανά ΕΥΕΔ (πρώην ΑΕΠΙ), PRS, GEA, Αυτοδιαχείριση κ.α.
 • Σύννομη λειτουργία στην Ελλάδα & την Κύπρο!
 • Με κρατική αναγνώριση εντός Ε.Ε.
 • Βεβαίωση για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής.
 • Όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
 • Δεκάδες έτοιμα μουσικά κανάλια.
 • Καθημερινές αλλαγές από τους DJs μας.
 • Από μόλις 0.27 ευρώ την ημέρα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Invalid icon.
Επιθυμώ να λαμβάνω επικοινωνίες για τις υπηρεσίες του RADIOPRO.GR